Hei Helsinki!

Kaupunkilaista ei jätetä!

Kohti asukkaiden ja kaupunginosien yhdenvertaisuutta.

Oletko miettinyt, voisiko elämä Helsingissä olla nykyistä parempaa? Luonto paremmin saavutettavissa, parempilaatuista ja kohtuuhintaista asumista, lähipalvelut vielä lähempänä, harrastusmahdollisuuksia lapsillesi?

Vai oletko tyytyväinen siihen, kuinka hyvin julkinen liikenne toimii, kuinka laadukkaita koulut ovat, kuinka saavutettavaa korkealaatuinen julkinen terveydenhuolto on, ja kuinka lumiaurat ajavat yötä päivää varmistaakseen, että sinun ja läheistesi elämä on sujuvaa?

Halusitpa sitten nähdä ideoidesi toteutuvan kaupungin kehittämisessä, tai haluat vain varmistaa, että nykyiset palvelut jatkuvat vastaisuudessakin, tule mukaan tekemään yhteisestä kodistamme, Helsingistä, ystävällisempi ja yhdenvertaisempi. Kaikille.

Nimeni on Arvind Ramachandran. Olen maahanmuuttaja Intiasta, ja olen asunut Helsingissä kuusi vuotta. Koulutukseltani olen arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija, ja työpaikallani toimin myös luottamushenkilönä. Työn ulkopuolella olen aktiivinen yhdenvertaisuus- ja ihmisoikeuskysymyksissä, järjestän yhteisöä rakentavia tapahtumia, ja teen myös stand-uppia.

Olen ehdolla vuoden 2021 kuntavaaleissa vasemmistoliiton ehdokkaana, Helsingin vaalipiirissä. Kaupungit ovat intohimoni. Odotan innolla yhteistyötä moninaisen ja motivoituneen ryhmän helsinkiläisiä kanssa vaikuttaaksemme siihen, miten kaupunkiamme suunnitellaan, rakennetaan ja johdetaan.

Pyrimme yhdessä rakentamaan kaupunkia kaikille, erityisesti heille, jotka usein ohitetaan, kuten lapset, nuoret, yksinhuoltajat, työttömät, vanhukset, etnisiin-, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat, vammaiset, kansainvälistaustaiset sekä kodittomat.

Pyrimme tähän tavoitteeseen seuraavilla keinoilla:

Parantamalla peruspalveluiden tarjontaa, erityisesti alipalvelluilla alueilla 

Vähentämällä kaupunkikehityksen haitallisia ympäristövaikutuksia 

Edistämällä eri väestöryhmien kuulumisen tunnetta 

Tukemalla heitä, jotka kokevat syrjäytymistä joko yksilöllisistä tilanteista tai rakenteellisista haasteista johtuen 

Näillä sivuilla esitellään visio kaupungista, joka toimii kaikille, ei vain harvoille. Täältä löydät myös yleistietoa tulevista kunnallisvaaleista. 

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle kohti ystävällisempää, viihtyisämpää ja yhdenvertaisempaa Helsinkiä!

 

Seuraa, tue ja jaa kampanjaa seuraavilta sivuilta:
https://www.arvindramachandran.com
https://www.facebook.com/arvindsome
https://www.instagram.com/arvindrchn

Lahjoita kampanjaan:
https://www.arvindramachandran.com/donate

Ota yhteyttä:
arvind(at)arvind.cc 

Kiitos jo etukäteen, odotan innolla yhteistyötämme!